Behandelingen op een rij

 

Je kunt bij ons dus terecht voor verzorging van top tot teen.  Behandelingen die wij aanbieden:

STANDAARD PEDICURE
Een complete voetverzorging met o.a. het knippen en vijlen van je teennagels, verzorgen van je nagelriemen en de huid van je voeten. Ook behandelen wij  problemen aan je voeten zoals: kalknagels, kloven, likdoorns, ingroeiende teennagels, eelt en schimmelnagels. We sluiten af met een  heerlijke voetmassage.

LUXE PEDICURE
Dezelfde complete verzorging als de standaard pedicure, maar dan in combinatie met heel veel verwennerijen. Denk aan een warm voetbad met etherische oliën, een voetenscrub en een extra lange massage van je voeten en onderbenen.

MINI
Een half uurtje waarin jij zelf je gelaatsbehandeling samen mag stellen en wij al je beautywensen vervullen. Bv. Kies voor een peeling + harsen van de bovenlip + verven en epileren van de wenkbrauwen.

BALANS
Een korte, maar complete gelaatsverzorging zonder massage. De behandeling wordt uitgevoerd met de natuurzuivere producten van Botanical Beauty op basis van dode zeezout, tarwekiem en etherische oliën.

PUUR
Complete Maria Åkerberg huidverzorging afgestemd op de behoeftes van je huid i.c.m. een ontspannende gelaatsmassage. Met de unieke Deep Skin Methode pakken we je huid laagje voor laagje aan. Voor een superzacht babyhuidje!

ZUIVER
Een zuiverende behandeling voor een onzuivere/acné huid, met een intensieve reiniging, dieptereiniging en kalmerend masker. Pure schoonheid!

KRACHT
Vitamine C boost voor een vermoeide huid, een onzuivere huid, een vale (rokers)huid of een zonbeschadigde huid. Alle huidlagen worden na een intensieve AHA-peeling doordrenkt met vitamine C. Zo wordt je huid elastischer, egaler en vooral energieker.

REIN
Complete reinigende en verzorgende behandeling met een ontspannende gelaatsmassage speciaal voor mannen. De behandeling wordt uitgevoerd met producten uit de herenlijn van Maria Åkerberg. Een echte oppepper voor elke man!

JONG
Het neusje van de zalm op het gebied van anti-age! Een bijna 2 uur durend vertroetelfeest waarin de beste producten worden gecombineerd met heel veel massages zoals een bindweefselmassage, gelaatsmassage en een hoofdhuidmassage. 

BINDWEEFSELMASSAGES
Een zeer intensieve massage die de doorbloeding in je huid stimuleert en daarmee ook de aanmaak van collageen. Het maakt de huid gezonder, sterker en strakker. Littekentjes worden minder zichtbaar en rimpeltjes gladder. Te combineren met elke gelaatsbehandeling, maar ook te boeken als losse behandeling of als kuur van 4 massages.

LICHAAMSMASSAGES 
Een ontspannende massage is een weldaad voor lichaam en geest. Heerlijk om terug in balans te komen als je het druk hebt of gespannen bent. Door de etherische oliën en speciale massagetechnieken worden knoopjes en gespannen spieren los gemaakt en voel je je als herboren.

MANICURE
Een echte verwenbeurt voor je handen waarbij ze lekker worden gescrubd, je nagels worden geknipt en gevijld, je nagelriemen worden verzorgd en je mag genieten van een heerlijke hand- en onderarmmassage. Desgewenst kunnen we je nagels voorzien van een mooi kleurtje.

WAXEN & EPILEREN
Voor een glad velletje bieden wij waxbehandelingen aan voor lichaam en gezicht. Wij verzorgen ook een Brazilian Wax voor dames. Het modelleren van je wenkbrauwen zit gratis in de gelaatsbehandelingen. En in de herenbehandeling +“REIN” worden neus- en oorharen ook gewaxt.  Je kunt hier ook een aparte afspraak voor maken.

VERVEN WIMPERS EN WENKBRAUWEN
Door je wimpers en/of wenkbrauwen te verven gaan je ogen meer spreken. Je bent ’s morgens lekker snel klaar en ook voor vakanties is het handig, want de verf blijft enkele weken mooi. Zo heb jij er geen omkijken naar.

BRUIDSARRANGEMENTEN
Op de mooiste dag van je leven maakt naast je jurk en bruidskapsel je make-up het plaatje compleet. Een egale huid, sprekende ogen en de mooiste kleuren…wij zorgen dat jij een stralende bruid bent.