Epileren, waxen en verven

Ook voor mooi gevormde wenkbrauwen, het verven van wimpers en wenkbrauwen en het ontharen van zowel gezicht als lichaam ben je bij voet- & huidstudio PUUR op het juiste adres.

Epileren/waxen wenkbrauwen: De juiste vorm wenkbrauw geeft een optisch liftend effect, waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Wenkbrauwen vormen je gezicht en leggen de nadruk op je ogen. Dit geldt uiteraard ook voor mannen. Denk hierbij aan wilde haren die uitsteken of een extreem brede wenkbrauw, die doorloopt over de neuswortel. Uiteraard stylen we het niet té strak en laten we het wel mannelijk.

Verven wimpers en wenkbrauwen: Steeds meer vrouwen kiezen er naast epileren voor om hun wenkbrauwen ook te verven. En dat zorgt voor nóg mooiere resultaten.
Lichte wimpers, die je laat verven geven je ogen veel meer expressie, zonder gedoe met mascara. Zo ben je ’s morgens lekker snel klaar. Ook ideaal voor op vakantie!

Waxen gezicht en lichaam: Ontsierende haartjes verwijderen we  zonder pardon, maar wél met uiterste zorg voor je huid. Wij werken met warme wax die zelfs de meest gevoelige huid goed verdraagt en we behandelen altijd na met kalmerende en verkoelende producten. Zo verkrijgen we de gladste resultaten zonder irritaties. Omdat de haartjes met wortel en al worden verwijderd, heb je enkele weken tot wel anderhalve maand plezier van je waxbehandeling!

Wenkbrauwen epileren €13,50
Bij de gelaatsbehandelingen (behalve bij ZUIVER) worden je wenkbrauwen gratis geëpileerd!

Waxen vanaf €12,50
Bovenlip/kin €12,50
Bovenlip en kin €17,50
Harsen bovenlip/kin en epileren wenkbrauwen €18,50
Gelaat €28,50
Onderbenen €22,95
Gehele benen €29,95
Oksels/bikinilijn klein €17,95
Oksels/bikinilijn groot €27,95
Brazilian wax €39,95

Verven vanaf €12,50
verven wimpers €17,50
verven wimpers (in een behandeling) €12,50
verven wenkbrauwen €17,50
verven wenkbrauwen (in een behandeling) €12,50